MHKT

Just

Own

Electricity

onze services

Just own  
Electricity
Heat
Wind

Zonnepanelen

Zonnepanelen, maar ook warmtepompen en airconditioning allemaal top of the line tegen een concurrerende prijs. Onze producten worden op korte termijn geleverd, en binnen één dag geïnstalleerd door onze eigen installateurs.

 

Uitstekende nazorg is bij ons vanzelfsprekend. Voor zonnepanelen geven we een garantie op het aantal kWh dat wordt opgewekt in het eerste jaar. Na het eerste jaar houden we een na-inspectie, waar we alle data uitlezen en doormeten. Als er uit die nameting blijkt dat er minder opgewekt is dan beloofd, dan zullen wij u compenseren.

 

onze services

Top of the 
Line 
zonnepanelen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze hogere segment-vergroeners, en willen middels een onderhoudscontract alle zorgen voor u wegnemen. Bij zo’n onderhoudsbeurt komen we bij u langs en  wordt alles nagelopen en onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan kleine reparaties  wanneer dat nodig is, om u zo lang mogelijk van uw verduurzaming kan genieten.

onze producten

Airconditioning

Airconditioning

We weten allemaal dat een airconditioning een huis heerlijk koel kan houden tijdens een warme zomerdag, maar steeds meer mensen gebruiken de airconditioning ook als een verwarmingsbron, om op deze manier de gasprijs te drukken.

 

Een airconditioning werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als een warmtepomp, waarbij de lucht nu niet als koude- maar als warme lucht de kamer in wordt geblazen, waardoor het dus eigenlijk een energiezuinige manier van verwarmen is. Maar niet iedere airco is hier geschikt voor. Het gaat hier eigenlijk om de modernere single split-airco’s met het hoogste energielabel. 

 

Single split-airco’s bestaan uit een binnen- en buitenunit die met elkaar verbonden zijn, waarmee u maar één ruimte in huis kunt koelen en warmen. Daarnaast zijn er ook nog multi split-airco’s. Daarmee kunt u wél meerdere ruimtes koelen. Alle andere airco-types zijn niet geschikt om een woning te verwarmen, omdat ze geen split-unit hebben.

 

onze producten

Airconditioning

Als u uw huis verwarmt met de juiste airco, bespaart u dus gas. Terwijl u in de zomer kunt genieten van de koelte die door dezelfde airco uw woning wordt in geblazen. Door uw huis te verwarmen met de airco bespaart u dus gas. Doordat u warme lucht naar binnen blaast, heeft u dus een warm huis en hoeft u de cv niet aan te zetten.  Uiteraard kost dit wel wat meer energie, dus is het raadzaam om een energiezuinige airco aan te schaffen. 

 

Net als bij een hybride warmtepomp is hier ook de isolatie van uw woning belangrijk. Als uw woning niet voldoende geïsoleerd, dan zal de airco meer energie gebruiken. Aan de andere kant, gebruikt u nu meer gas om uw woning te verwarmen als uw woning niet voldoende is geïsoleerd, en elektriciteit kost minder dan gas, dus is het sowieso een win.

 

Als u een airco gebruikt en u heeft zonnepanelen, is dit helemaal een heel stuk interessanter om het gasverbruik drastisch te verminderen.

onze producten

Warmtepompen

Warmtepompen

Hybride warmtepompen zijn vanaf 2026 verplicht bij de vervanging van een CV ketel, Een hybride warmtepomp wordt geplaatst om om minder afhankelijk te worden van aardgas, maar wat is zo’n warmtepomp nou eigenlijk, en belangrijker nog: past die wel in mijn woning?

Een hybride warmtepomp is een cv-ketel die uw woning verwarmt door elektriciteit te gebruiken in plaats van gas. De cv-ketel wordt alleen nog gebruikt als het buiten ècht te koud wordt; zo net boven het vriespunt. Ook voor warm water gebruikt u nog de cv-ketel.

 Als uw woning goed geïsoleerd is, kunt u ook gebruik maken van een volledig elektrische warmtepomp, waarmee uw woning, mits u elektrisch, keramisch- of op inductie kookt, volledig van het gas af kan. U zult begrijpen dat dit uiteindelijk een investering is, die u in een aantal jaar terug verdient, zeker met de huidige gasprijzen.

onze producten

Warmtepompen

Een hybride warmtepomp wordt op dit moment als verplicht gesteld, omdat nog niet iedere woning goed geïsoleerd is, en wanneer de isolatie van uw woning te wensen overlaat voor de volledig elektrische warmtepomp, dan slaat deze veel vaker aan omdat het in de woning al snel te koud is voor de elektrische warmtepomp, en dat is weer niet goed voor uw energierekening. Daarnaast is een hybride warmtepomp ook een heel wat voordeliger voor u dan de volledig elektrische. Met een hybride warmtepomp kun je gemiddeld 50% op uw gasverbruik besparen. 

 

Een hybride warmtepomp is een stuk voordeliger in aanschaf dan een volledig elektrische warmtepomp. Afhankelijk van het merk betaalt u, inclusief installatie ongeveer 5.000 euro, maar u kunt met een subsidie van de overheid ongeveer 30% terugkrijgen, wat gemiddeld dan neer komt op zo’n slordige 1.500 euro. Dit betekent dat u de hybride warmtepomp dan in een vijf- tot tien jaar heeft terugverdiend.

 

Als u deze hybride warmtepomp daarnaast gebruikt in combinatie met zonnepanelen, dan zult u al snel merken dat de elektriciteitsrekening er een stuk aangenamer uit zal zien dan in het verleden. Het maakt het de investering meer dan waard.

 

Mocht u meer informatie wensen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier, dan plannen we graag een gratis en vrijblijvende afspraak met u in.