MHKT

Just

Own

Electricity

EU Zonnepanelen

Hoge Garantie

Scherpe Prijs

Welkom bij MH Klimaat en Techniek. Wij helpen u graag bij het realiseren van een duurzame woning met lagere kosten en goed voor het milieu. Dit doen we met zonnepanelen, warmtepompen, en andere systemen.

We bieden u niet alleen de mogelijkheid om uw huis minder milieu belastend te maken, maar ook kunnen we de gekozen oplossing razendsnel installeren door een team van eigen monteurs. We kunnen dan ook rustig zeggen dat we u van A tot Z ontzorgen . 

 Verduurzamen betekent voor ons meer dan dat we met elkaar kunnen bijdragen aan een groene wereld, het betekent voor ons ook dat u daar gelijk de vruchten van kunt plukken.

 

over ons

Onze 
werkwijze
Alles start met het dak naar uw keuze.
Uiteraard is het de bedoeling dat uw toekomstige zonnepanelen rendement opleveren. Het ligt er alleen wel precies aan wat voor soort zonnepanelen u wenst, en natuurlijk ook aan wat voor uw dak u heeft. Met ons speciale programma kunnen we precies zien hoeveel KwH u met deze zonnepanelen kan gaan opwekken, en kunnen we u van waar dan ook een idee geven wat deze zonnepanelen u gaan besparen.
Afspraak naar wens
Net als de wens die u kunt hebben met betrekking tot uw zonnepanelen, kunnen we ons bij MH Klimaattechniek ook voorstellen dat een ieder een wens heeft voor het maken van een afspraak. Wij kunnen u drie manieren voorstellen. U kunt kiezen voor een telefonisch consult, een afspraak via teams, maar onze voorkeur gaat altijd uit naar een fysieke afspraak. Als u de koffie klaarzet, nemen wij iets lekkers mee. 😉
Voorstel op maat
Bij MH Klimaattechniek geloven we niet in hocus pocus. Er zijn zat aanbieders die een heel scala aan zonnepanelen en omvormers aanbieden, maar wij leveren liever gewoon kwaliteit, tegen de mooiste prijs. Wij hebben een hele nauwe samenwerking met een aantal hoog rendement-leveranciers, en door onze manier van inkopen betaalt u nooit teveel
Opdrachtverwerking en schouw
Als u akkoord gaat met het voorstel, wordt ons voorstel getoetst door één van onze gekwalificeerde monteurs om het te controleren op haalbaarheid. Tijdens de schouw gaan we precies kijken wat de afmetingen zijn van uw dak, de aansluitmethode en de kabelroute naar uw meterkast wordt bepaald. Op basis van al deze informatie gaan we een plan smeden hoe we u het beste en het snelste kunnen helpen met uw wens. Mocht het nodig zijn, kunnen we de offerte altijd achteraf nog aanpassen.
Afspraak inplannen
Als u de definitieve prijsopgave hebt ontvangen en u hier akkoord op geeft, gaan we de installatie met u inplannen. Door de toenemende vraag worden doorlooptijden steeds langer, gemiddeld moet u rekenen op 3 tot 5 maanden. Ook wij hebben het behoorlijk drukker gekregen, en desondanks hoeft u bij ons helemaal niet zo lang te wachten. Wij garanderen een afspraak tussen de 4 en 12 weken. We moeten hier alleen wel de kanttekening bij plaatsen dat dit is, zolang de tijd het toelaat, dus we adviseren u niet te lang te wachten.
1
2
3
4
5

werkwijze

Moment suprème:  
De installatie-afspraak

Op dé dag, zal ons installatie-team zo ongeveer tussen 08:00 en 10:00 bij u voor de deur staan. Vanzelfsprekend gaan we eerst kijken of het haalbaar is om de zonnepanelen te plaatsen op de afgesproken dag. Het lijkt voor de hand liggend, maar we moeten eerst kijken of het niet te hard waait voor de montage. We kunnen anders mogelijk uw dak beschadigen en we willen ook niet dat onze installateurs het risico lopen om va het dak af te waaien. Als het niet veilig genoeg is, wordt er uiteraard een nieuwe spoed-afspraak met u gemaakt zolang u niet te lang hoeft te wachten op een nieuw installatie-moment.

 

Als het weer het toelaat gaan we u eerst nog debriefen voor we het dak op gaan om de door uw aangekochte zonnepanelen te installeren. We werken met goed op elkaar ingespeelde teams, dus alles verloopt volgens plan en een van de monteurs zal de steiger opbouwen, terwijl de ander de meterkast gaat voorbereiden. Zo zijn ze om en nabij gelijkertijd klaar, en wanneer deze werkzaamheden zijn afgerond, kunnen ze de rails en dakhaken gaan monteren, waarna de zonnepanelen erop gemonteerd kunnen worden. De hele installatie zal slechts in één dag uitgevoerd worden.

 

Wanneer de zonnepanelen vast in het montagesysteem is geplaatst, gaan we de kabels trekken door de vooraf bepaalde kabel-route, om ze zo beneden in de meterkast aan te kunnen sluiten. U hoeft zich geen zorgen te maken, u gaat niets van deze kabels zien, omdat het allemaal keurig wordt weggewerkt. Als dit allemaal geregeld is, bent u al klaar om zelf uw eigen energie op te gaan wekken. De monteur die het kabelwerk aan de binnenkant heeft geregeld, gaat uw eigen monitoring-station aansluiten, en doet de uitleg. U krijgt van ons daarna nog de juiste instructies en administratie, zoals inlog-gegevens. Uw monitoring-station is na een korte tijd actief en vanaf dat moment kunt u ieder moment van de dag, precies zien hoeveel energie u heeft opgewekt.

werkwijze

Oké, maar hoe  
verder?

Het hele proces dat daarna komt, daar gaan we u natuurlijk bij helpen. We gaan pas weg als het allemaal is geregeld, en wanneer u alles snapt. Als u zelf energie gaat opwekken bijvoorbeeld, dan verbruikt u die energie in eerste instantie zelf, en de rest levert u terug naar het openbare net. De leverancier trekt dit dan weer van de door hem geleverde energie af. Deze rekensom noemen we ‘salderen’. Dit salderen kan pas wanneer de zonnepanelen zijn aangemeld bij uw energie-leverancier. Dit hoor natuurlijk gewoon bij een stukje nazorg.

 

U woont in Nederland, en hier schijnt de zon nou eenmaal niet altijd, waardoor we een constructie hebben bedacht, om het voor u toch nog net iets aantrekkelijker te maken: Voor zonnepanelen geven we een garantie op het aantal kWh dat wordt opgewekt In het eerste jaar. Na het eerste jaar houden we een na-inspectie, waar we alles uitlezen en doormeten. Als er uit die nameting blijkt dat er minder opgewekt is, zullen wij het verschil terugbetalen.