MHKT

Zonnepanelen helpen uw energiekosten (fors) omlaag te brengen en zorgen door toename van schone energie ook nog eens voor het verbeteren van onze leefomgeving. Door het grote aanbod van zonnepanelen is het voor veel mensen lastig om de juiste zonnepanelen te kiezen. Er is veel aanbod en het ene zonnepaneel is het andere niet. Er zijn grote verschillen in prijs, opbrengst en levensduur. Daarom 5 tips om de juiste te kiezen.

  1. Levertijd. Bepaal hoe snel u de panelen op uw dak wil hebben. Hoe meer zon, hoe sneller u kunt profiteren van een lagere energie rekening.
  2. Kwaliteit. Er zijn enorme kwaliteitsverschillen. Vaak is ook hier goedkoop duurkoop met een mindere opbrengst. Wij werken met zonnepanelen met Europese kwaliteits onderdelen. 
  3. Opbrengst en vermogen. Dit is een van de belangrijkste criteria. Een goedkoop zonnepaneel heeft vaak een lagere opbrengst. Wij werken met hoog rendement zonnepanelen en geven ook garantie op de opbrengst.
  4. Service. Wij hebben eigen installatiemensen. daardoor kunnen we niet alleen snel, vaak binnen 4 weken, installeren, maar we eten ook dat de installatie goed gebeurt.
  5. Advies. Wij realiseren ons dat het juiste advies belangrijk is. Daarom kunt u met ons een gratis adviesafspraak inplannen. Telefonisch of bij u thuis zodat we de situatie goed kunnen opnemen.

Wilt u werk maken van uw energie- en kostenbesparing? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. klik op de advies knop hierboven of hieronder en maak een gratis en vrijblijvende afspraakL